Новини

67 522 лева са дарени за #ЩедриятВторник и щедростта не спира!

На 29 ноември социалните мрежи бяха заляти от щедрост и доброта за българските организации. Неправителствени организации от най-различни сфери: социални, здравни, защита на животни, образователни се отличиха със знака на щедрото сърце, благодариха на дарителите си и потърсиха нови за новите си проекти.

(допълва се)

29 ноември, Щедрият вторник
бТВ, Преди обед. Валерия Скимици разговаря с Елица Бaракова, изпълнителен директор на Фондация BCause. Представяне на една от каузите, които можем да подкрепим - Живот със синдром на Даун.

gt2022 btv 29nov

Само две седмици ни делят от Щедрият Вторник - 29 ноември!

Денят, в който даряваме и празнуваме щедростта.

Като официален партньор за България на световното движение #GivingTuesday, тази година създадохме видеото на кампанията с помощта на български организации и доброволци.

Кои са те?

Да направим клипа на Щедрия вторник 2022 с български кадри

На 29 ноември 2022 за пореден път ще отбележим празника на дарителството - Giving Tuesday или Щедрия вторник. Всяка година фондация BCause, която е официален партньор за България на движението, организира поредица от събития, за да популяризира идеята и да насочи прожектора към благотворителните каузи.
 
Всяка година за празника общността на Giving Tuesday подготвя клип, който се завърта в социалните мрежи. Искате ли тази година в България да покажем клип с български кадри?

Search