Новини

Коледен подарък от сърце за всяко дете

Коледен подарък от сърце за всяко дете

Дядо Коледа би искал да направи подарък на всяко едно дете – уви, той не може да го направи без нашата помощ!

Всички деца мечтаят да получат играчка за Коледа, но техните семейства, като незаменим помощник на добрия старец, често не могат да съдействат в изпълнението на благата му мисия. Не бихме могли да променим тази действителност за всички, но бихме могли да го направим за една малка част от тях.

Общо 55 деца от карловските села Столетово, Куртово, Горни Домлян и Бегунци мечтаят да получат играчка за Коледа. Това са деца до 10-годишна възраст от семейства с нисък социален статус, с един родител, такива от многодетни семейства, които разполагат с ограничен бюджет и за които коледният подарък си остава просто една неосъществена мечта.

„Коледен подарък от сърце за всяко дете“ цели събиране на средства в размер на 1500 лв. за закупуването на играчки за тази група деца от уязвими социални групи в община Карлово.

Подаръците ще бъдат еднотипни за двете групи – момичета и момчета, за да няма сърдитиJ. Играчките ще бъдат опаковани като красиви коледни подаръци от доброволци към НЧ "Христо Ботев - 1928 г." с. Столетово, за да може Дядо Коледа да ги раздаде в навечерието на Коледа.

Тази Коледа може да бъде различна за тези деца, защото с общи усилия можем да осигурим любима коледна играчка и да стоплим много детски сърца!

Да зарадваме децата, като дарим на ПЛАТФОРМАТА.бг

или изпратим SMS с текст DMS DAR на 17777 или чрез онлайн дарение на DMSbg.com

НЧ "Христо Ботев - 1928 г." е част от Акселератора #ЩедриятВторник 2020, чрез който Фондация BCause подкрепя активни организации в усилието им да набират дарения за своята благотворителна дейност.

Search