Какво ще се случи на 27 ноември 2018 и кой се включва

През 2018 година #ЩедриятВторник е на 27 ноември.

Фондация BCause е официален партньор за България на движението #GivingTuesday.

Две платформи за набиране на средства са официални партньори: Платформата.бг и Единен дарителски номер.

Всички организации и компании са добре дошли да станат партньори на #ЩедриятВторник и да споделят своите инициативи.

gallery
gallery
gallery

В деня на 27 ноември Фондация BCause организира първия Форум #ЩедриятВторник - за да споделим вдъхновяващи истории за дарителството и щедростта.

Партньор и домакин е Асоциация за развитие на София.

от 16:30 до 19:00 ч.
ул. "Сердика" 1, SofiaLab
София

gallery
gallery

Медийни партньори

gallery

бТВ излъчва pro bono клипа на #ЩедриятВторник в продължение на 10 дни.

Компании - партньори на #ЩедриятВторник 2018 и техните инициативи на 27 ноември и в дните около празника

gallery

Банката ще организира доброволчески инициативи за своите служители.

gallery

Сити Марк Арт Център ще разпространява информация за #ЩедриятВторник сред своите партньори и посетители.

gallery

Ние от Шнайдер Електрик България ще се включим в Щедрия Вторник, световен ден на щедростта и благотворителността, инициатива подкрепена и от Фондация Шнайдер Електрик. Ние от Шнайдер Електрик България, завод Пловдив, даваме стипендии на ученици от Професионална гимназия „Генерал Владимир Заимов“ гр. Сопот. За Giving Tuesday планираме да отворим темата за доброволчество и благотворителност, да запознаем и включим служителите към каузата на учениците и добруването. Ние от Шнайдер Електрик България, ще подкрепим инициативата като удвоим събраната сума от служители и ще я дарим за благотворителност.

gallery

Джи Ви Си ще организират събиране на пакетирани хранителни продукти, които ще раздават на бедно живеещи семейства и самотно живеещи възрастни хора.

gallery

Компанията ще даде старта да доброволческите си дейности със специална инициатива, организирана за децата на Фондация "Дечица".

Акция за кръводаряване

Акцията традиционно обединява няколко компании - Isobar, NN/ING, DAN Bulgaria, Dynamic Action. Тази година акцията има нов партньор – Поликлиника България. Те ще бъдат домакин, предоставяйки страхотно място на 3-ия си етаж.

gallery
gallery
gallery
gallery

Хиляди фирми по света подкрепят #ЩедриятВторник.
Ще се радваме да се присъедините към нас. Пишете ни, обадете се!

Снимайте и качвайте в социалните мрежи с хаштаг
#GivingTuesdayBulgaria и #ЩедриятВторник!

По случай #ЩедриятВторник Фондация BCause избра да подкрепи кампаниите за набиране на средства на 8 организации, като помогне с комуникационни специалисти и пари за реклама в социланите мрежи. Организациите набират дарения за своите каузи с Платформата.бг и ДМС.

Фондация "Деца на Балканите"

"Коледна торба носи доброта" - Подкрепа за социалното предприятие на ЦНСТ "Изгрев" - Варна, в което децата шият и продават коледни торби от рециклирани стари дънки.

Сдружение “Крачка напред"

Подкрепа за онлайн медията Uspelite.bg, която цели да създава конструктивна журналистика и да разказва вдъхновяващи истории, спазвайки всички морални и етични норми. Uspelite.bg отразяват само добрите новини от страната и разбиват стереотипа, че успехът в България е невъзможен.

Сдружение "Българска организация на хижите с обсервация - БОХО"

„Подари ТОРБАЛАН™ на малчуган“ - Производството на 1000 торбички за многократна употреба за събиране на отпадъци, които да бъдат подарявани на деца в училищата.

Сдружение „Зелени Балкани – Стара Загора”

"Спасение за белите щъркелчета" - Есенно почистване на щъркеловите гнезда в с. Белозем от сезал и строителни материали, които птиците носят, за да могат да се предпазят бъдещите малки щъркелчета от заплитане на краката и смърт.

gallery

Фондация "Ук"

Програма “Старт в кариерата” за ученици 11-12 клас.
Вдъхнови ученици от малките населени места в общините Ябланица и Луковит да предприемат следващата си кариерна стъпка: да влязат в университет или да започнат работа. #ОтМалкоСелоНоМечтаемСмело.

Фондация “Международна награда на херцога на Единбург – България“

"Наградата за 100 младежи" - Фондацията ще лицензира 5 училища, ще обучи 25 лидера в Наградата и ще даде възможност на минимум 100 младежи да се включат в програмата и да постигнат Международната награда на херцога на Единбург в България.

Сдружение "Прегърни ме"

"Коледна ваканция за нашите ваши деца" - Творческа коледна ваканиця за 18 деца, лишени от родителска грижа в Трявна. Децата ще се занимават с изобразително и приложно изкуство.

Федерация на природозащитни сдружения „Зелени Балкани“

В празника на #ЩедриятВторник се включват още

za-nasite-deca.jpg

Снимайте и качвайте в социалните мрежи с хаштаг
#GivingTuesdayBulgaria и #ЩедриятВторник!

Проект на Фондация BCause © 2015-2018 Всички права запазени. Уеб агенция Кая Про ООД

Search